Verblijf in controle van uw Facebook-account

Picture
Facebook account hacken
Er is niets erger dan in te loggen op uw Facebook-account en zien dat iemand is veranderd je status, of heeft uw persoonlijke gegevens veranderd. De meeste van de tijd het is het resultaat van je vriend over te gaan tot uw account wanneer u deze onbeheerd. Echter, als iemand inbreken in je account, kan dit leiden tot ernstige gevolgen.
Wees je bewust van verdachte links

Als iemand u een bericht stuurt, of een chatbox opduikt met een link, moet je niet klikt u gewoon op het. Denk aan je bron en of u een bericht normaal zou krijgen als dat van deze persoon. Als een vriend die je niet hebt gesproken in zes maanden stuurt u een bericht over een groot deel kregen ze op hun nieuwe telefoon, is het waarschijnlijk een spam link. Klikken op die link zal alleen uw computer te infecteren.

Hebben een sterk wachtwoord

Niet komen met iets als “wachtwoord” of “1234” als wachtwoord. Hackers weten dat deze zijn gemeenschappelijke wachtwoorden en zal eerst proberen die. Gebruik iets dat je account beter te beschermen zoals het gebruik van een combinatie van letters, cijfers en symbolen. Een combinatie van hoofdletters en kleine letters helpt ook.

Kies je vrienden zorgvuldig

Als je niet weet wie is het verzenden van een vriend verzoek, moet u waarschijnlijk negeren. Facebook zal je vertellen als je vrienden met elkaar gemeen, zodat u een idee te krijgen of dit een vreemdeling, of misschien een vriend van een vriend. Dat moet je ook in staat om te beseffen als een zakenpartner of collega, probeert vriend die je als je niet herkent de naam op het eerste. Het accepteren van een vriend verzoek van een wildvreemde kunt u open te stellen voor het hacken.

Afmelden

Terwijl online hacking gevaarlijk kan zijn, hoeft u niet wilt dat uw Facebook-pagina open te laten staan ​​als je hem niet gebruikt. De best case scenario is dat uw vriend berichten en gênante statusupdate, maar waardoor het open is in het openbaar, of rond vreemden, kan jezelf open voor hackers en virussen. Wees veilig en uitloggen als u niet daadwerkelijk gebruik van uw account.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s